FSSC v.5.1
11.4.2023
Obsah kurzu
-
- Úvod do bezpečnosti potravín, GFSI - Global Food Safety Initiative
- Zmeny v certifikačnej schéme FSSC 22000 verzia 5.1 / rozšírená požiadavka o mrazené výrobky na báze vody, napr. ľad, spresnená požiadavka vlastníctva výrobkov počas prepravy a skladovania, rozšíril sa manažment služieb a zakúpeného materiálu, bolo rozšírené označovanie potravín, rozšírené na všetky kategórie, požiadavky na prevenciu krížovej kontaminácie sa rozšírili pre kategórie I a C, rozšírenie overovania PNP, rozšírené požiadavky na vývoj produktov; definovanie minimálne obdobie auditu/.
- Obrana potravín a prevencia falšovania potravín (Food defense and Food Fraud prevention)
- Neohlásené audity, Postup prechodu certifikácie
- Záverečná diskusia
- Cena školenia 135€ +DPH