BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD
Prínos kurzu
Hlavne pre všetkých pracovníkov potravinárskych firiem pripravujúcich sa na certifikáciu a recertifikáciu BRC Food podľa nového vydania 7. Ďalej pre všetkých pracovníkov potravinárstva zaujímajúcich sa o požiadavky a implementáciu noriem bezpečnosti potravín uznaných GFSI.
V priebehu jednodenného školenia získate informácie o základných požiadavkách BRC.
Obsah kurzu
Zoznámite sa:
- Úvod - predstavenie BRC – základné informácie
- Hlavné rozdiely BRC Food medzi vydaním 6 a 7
- Jednotlivé požiadavky štandardu
- Požiadavky na dokumentáciu
- Certifikačný proces – príprava na audit, audit a nezhody
- Prípadové štúdie / cvičenia
- Záverečná diskusia
Požiadavky na účastníkov
Jednodenné školenie je určené pre manažment podnikov, pracovníkov zodpovedných za zavádzanie systému manažérstvo bezpečnosti potravín podľa štandardu organizácie BRC a pre interných auditorov.
Predbežné znalosti nie sú požadované. Je vhodné, aby ste mali orientáciu v základných požiadavkách na systém HACCP a systém managementu kvality podľa ISO 9001.
Po ukončení kurzu získate certifikát o absolvovaní.