IFS Food verzia 8
Prínos kurzu
Budete schopní implementovať požiadavky do vlastných systémov manažmentu bezpečnosti a kvality potravín.
Budete pripravení na audity vykonávané nezávislou certifikačnou organizáciou alebo zákazníkmi.
Obsah kurzu
-
Štruktúra normy
-
Stručný prehľad požiadaviek všetkých kapitol
-
Podrobné zoznámenie s novými a upravenými požiadavkami
-
Zoznámenie s podpornými dokumentmi normy IFS Food
-
Diskusia, aplikovateľnosť prvkov v rôznych odboroch potravinárskej výroby
-
Príklady z praxe
-
Priebeh certifikačných auditov/hodnotení.
Požiadavky na účastníkov
Kurz je určený manažérom kvality potravinárskych podnikov alebo osobám zodpovedným za zavádzanie požiadaviek do praxe. U účastníkov sa predpokladá základná znalosť princípov systému manažérstva kvality a systému kritických bodov vo výrobe potravín, vhodná je orientácia v požiadavkách IFS verzie 7.
Po ukončení kurzu získate Osvedčenie o absolvovaní.
Čas: od 9:00 do 17:00 hod
Lektor: Ing. Martina Jurčová
Forma školenia: Online
Cena: 250 EUR + DPH