Požiadavky systému managementu bezpečnosti potravín (FSMS) podľa ISO 22000: 2018
Prínos kurzu
Základný seminár pre zástupcov organizácií, zaoberajúcich sa poľnohospodárstvom, potravinárstvom a gastronómiou, ktoré sa pripravujú na zavedenie a certifikáciu podľa ISO 22000:2018
Obsah kurzu
Školením získate
- Prehľad potravinovej legislatívy SR a EU
- Zoznámenie s novou medzinárodnou normou, ktorá zahŕňa všetky oblasti spracovania potravín od poľnohospodárskej prvovýroby až po predaj potravín či predávanie pokrmov.
K jednotlivým požiadavkám bude krátko vysvetlené, ako ich zaviesť do praxe s rešpektovaním špecifík odboru.
Súčasťou seminára bude zoznámenie sa s priebehom certifikácie podľa tejto normy.
Požiadavky na účastníkov
Predbežné znalosti nie sú požadované. Je vhodné, aby ste mali orientáciu v základných požiadavkách na systém HACCP a systém managementu kvality podľa ISO 9001.
Po ukončení kurzu získate Osvedčenie o absolvovaní.